Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

Voor al uw sportkleding en sportartikelen

ArribaSport gevestigd in Naaldwijk is gespecialiseerd op het gebied van sportkleding en alle aanverwante sportartikelen op het gebied van: Handbal, Voetbal, Volleybal en Korfbal voor héél Nederland.

Naast een uitgebreid assortiment sportkleding, vindt u bij ons uiteenlopende artikelen, zoals scheenbeschermers, handschoenen, sporttassen, doelen, alsmede alles voor op en rond het veld.

ArribaSport is dé aangewezen speciaalzaak voor de profclubs en amateurverenigingen om aan al uw wensen tegemoet te komen. Al meer dan 27 jaar staat ArribaSport garant voor kwaliteit en service!

Van origine is onze organisatie specialist in de levering van sportkleding. Vanwege de behoefte uit de markt aan een totaalleverancier, heeft de organisatie haar productenpakket steeds verder uitgebreid. Nu beschikt de organisatie over een totaalassortiment en een landelijke dekking dat specifiek of maatgericht kan worden afgestemd op de wensen van iedere afnemer.

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website of in onze winkel aan de Hovenierstraat 29 in Naaldwijk.

Bel, mail of maak contact als u nog iets te vragen heeft.

Met vriendelijke groet,
Ton Sonneveld

Arribasport
Hovenierstraat 29
2671 DB Naaldwijk
0174-520428
06-22375113

ArribaSport sponsort nieuwe kledingtas Dames B1

Omdat de oude kledingtas van de Dames B1 echt versleten was, heeft Ton Sonneveld van ArribaSport een nieuwe tas gesponsord!

Namens de meiden van de B1, nogmaals bedankt Ton!

Nieuwsbrief

Nieuws Archief

Koop en steun WPK/Westlandia