Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

Het gaat niet om de beste te zijn, het gaat om iedere dag beter te worden!

Een zonnige woensdagmiddag zie ik een klein meisje van vijf heeft een enorme glimlach op haar gezicht rondhuppelen op de handbalvelden. Dit omdat het haar na vijf trainingen eindelijk lukt om de bal te stuiteren. Die avond kijk ik naar de training bij de dames. Hier kan een speelster nog steeds niet geloven dat ze terug gekomen is van een blessure en traint nu hard om haar achterstand in te halen. Iedere handballer wil beter worden en geniet ervan als dat lukt. Maar ook trainers, coaches, fysio’s, het bestuur en de commissies hebben dit doel. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat WPK/Westlandia de leukste vereniging is, blijft en altijd zal blijven?

Wij, als websitecommissie, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan die dagelijkse verbetering. Na veel feedback van de leden hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe site te ontwerpen. Wij hopen dat deze overzichtelijker is op de computer en telefoon. Dat alle mensen de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Hiervoor hebben we jullie hard nodig. Wij schrijven als commissie zelf niet de stukjes voor op de site. Dit hopen wij van jullie te ontvangen via de mail. Dan zullen wij er alles aan doen dat het binnen een week na inzending op de website staat.

Wij zijn zo trots als het meisje van vijf en genieten zo erg van de site als de herstelde senior die eindelijk weer kan handballen. Maar klaar met verbeteren zijn we nooit. Morgen is er weer een dag waarin wij, net als ieder ander, beter willen worden! Dus hebben jullie feedback op de site, dan horen wij het graag via ons mailadres website@westlandia.nl .

Wees trots, geniet en probeer elke dag beter te worden, dan doen wij dat ook!

Groetjes de WPK/Westlandia websitecommissie,

Patrick, Esther, Iris en Mandy

Nieuwsbrief

Nieuws Archief

Koop en steun WPK/Westlandia