Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

Save the date, 7 juli 2018 toernooidag WPK/Westlandia

 

Ook dit jaar organiseren wij weer het Schoolhandbaltoernooi en Open Handbal Toernooi. Na het grote succes van afgelopen jaar hebben we gekeken naar verschillende mogelijkheden die er waren om dit te evenaren en misschien nog te verbeteren.

Dit jaar kunnen wij gelukkig gewoon weer gebruik maken van het kunstgrasveld van VV Naaldwijk. Wij hebben ervoor gekozen om alles op één dag te organiseren. 7 juli 2018 is de datum die jullie allemaal al in jullie agenda kunnen zetten. Wij hopen iedereen dan te zien op de Hoge Bomen. Of het nu is met het WPK/Westlandia Schoolhandbaltoernooi of bij het WPK/Westlandia Open Handbal Toernooi.

Of we op je kunnen rekenen als vrijwilliger of dat je beter bent in het feesten op het themafeest als afsluiting van de dag.
Het maakt ons niet uit, als je er maar bij bent!

Wij zullen er alles aan doen om het voor jullie een onvergetelijke dag te maken en hopen dat jullie daarbij komen helpen! We zullen jullie op de hoogte houden via de site, Facebook en Instagram van WPK/Westlandia. Voor eventuele vragen kunt u altijd mailen naar toernooi@westlandia.nl

Groetjes de toernooicommissie,

Daniëlle Koene, Mandy Alleblas en Mandy Zwinkels

Nieuwsbrief

Nieuws Archief

Koop en steun WPK/Westlandia