Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

WPK Westlandia contracteert hoofdtrainers voor seizoen 2018/2019

Naaldwijk, Handbalvereniging WPK Westlandia heeft deze en afgelopen week haar hoofdtrainers voor de Dames en Herenselecties vastgelegd voor seizoen 2018/2019.

Voor de Damesselectie zal de huidige trainer, Marc Klein, zijn overeenkomst continueren. Dames 1, die onder andere door blessureleed en langdurige buitenlandse stages van speelsters veel wisselende samenstellingen kende gedurende het huidige seizoen, staat op dit moment 8e in de Tweede Divisie. Met nog twee wedstrijden te gaan is handhaving echter in eigen hand. Dit uitgangspunt heeft beide partijen doen besluiten al voor het einde van de huidige competitie vertrouwen in elkaar uit te spreken en een continuering van de huidige samenwerking voor het komende seizoen overeen te komen.

Aanstaande zaterdag om 19.30 in sporthal De Pijl in Naaldwijk zal Dames 1 een voor handhaving belangrijke wedstrijd spelen tegen Verburch Dames 1. Alle leden en belangstellenden van WPK Westlandia (en Verburch) zijn van harte uitgenodigd om deze derby bij te wonen en Dames 1 aan te moedigen, dus er wordt veel publiek verwacht.

Bij de Herenselectie zal Tim Zuyderwijk de trainersactiviteiten met ingang van het komende seizoen overnemen van Jules van der Donk, die aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen van WPK Westlandia.

Heren 1 staat, ook met nog twee wedstrijden te gaan, 1e in de Hoofdklasse waarbij het kampioenschap ook daar in eigen hand is. Ondanks de sterke prestatie van Heren 1 is in goed overleg besloten tot deze trainerswissel. WPK Westlandia denkt in Tim, betrokken bij Westlandia vanaf zijn prilste jeugd, een sterke trainer te hebben gevonden die met Heren 1 het komende seizoen een optimale prestatie kan bereiken. Tevens is een sterke prestatie van Heren 1 een goede motivatie voor de jongensteams bij de jeugd van WPK Westlandia, die ook dit jaar weer een sterke ledenaanwas hebben laten zien. WPK Westlandia bedankt Jules van der Donk voor de afgelopen seizoenen en de goede samenwerking die tot een zo sterke prestatie heeft geleid.

Ook aanstaande zaterdag om 21.00 in sporthal De Pijl in Naaldwijk zal Heren 1 een voor het kampioenschap belangrijke wedstrijd spelen tegen SOS-Kwieksport Heren 1. Alle leden en belangstellenden van WPK Westlandia zijn van harte uitgenodigd om ook deze wedstrijd bij te wonen en Heren 1 aan te moedigen. Gezien het naderende kampioenschap en geholpen door de eerdere wedstrijd van Dames 1 wordt veel publiek verwacht.

Nieuwsbrief

Nieuws Archief

Koop en steun WPK/Westlandia