Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

WPK/Westlandia DS3 overtuigend kampioen

 

We moesten er een paar jaar op wachten, maar eindelijk is er loon naar werken voor onze Dames 3. Na steeds op de 2e plek in de competitie te zijn geëindigd, hebben we voor dit seizoen het zekere voor het onzekere genomen en de helft van DS1 van vorig jaar gerekruteerd.
Nu dat heeft zijn vruchten afgeworpen hoor. Alle wedstrijden dik gewonnen en de een nog mooier dan de ander. Jarenlange trainingsarbeid ging zich uitbetalen en de tegenpartij wist niet hoe ze het hadden. Komt nog bij dat een aantal van de teams uit onze competitie niet met hars kunnen spelen , maar wij wel!!!!

Als klap op de vuurpijl hadden we daar nog Marloes Vrolijk die elke week weer op een onnavolgbare vrolijke wijze de meest onmogelijke ballen tegen stond te houden. Dat kun je ook wel zien in ons doelsaldo 423 voor en slechts 227 tegen. Ik loop al een paar jaar mee , maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Meiden het is een eer om jullie coach te zijn , want jullie zijn niet alleen fantastisch goed ( hebben eigenlijk geen coach nodig) maar jullie zijn ook super enthousiast en gezellig. Ik hoop dat we volgend jaar ook weer op een fijne manier met elkaar doorgaan en hopelijk met iets meer tegenstand , maar dat gaat natuurlijk goedkomen in de hoofdklasse , alleen nog even afwachten in welke competitie we gaan terechtkomen, want er komen meer Westlandia teams uit in deze klasse.
Nogmaals gefeliciteerd allemaal,

Een hele trotse coach
Aad

PS. En niet te vergeten meiden , volgend jaar moeten we de zaken wel iets professioneler aanpakken. Ik ben alvast aan het oefenen met mijn nieuwe tactiekbord. Eerst nog wel even de dubbel pakken toch? We gaan ervoor.

Nieuws Archief

Nieuwsbrief

Koop en steun WPK/Westlandia